Kulturë, traditë,turizëm,mjedis

Organizata është themeluar me qëllim të promovimit të vlerave kulturore dhe turistike, ruajtjen e traditës, fuqizimin e bashkëpunimit dhe organizimit të ngjarjeve në funksion të promovimit të komunës se Rahovecit .

Shoqata “Hardh Fest”, fushëveprimin e vet kryesor do ta mbështes në aktivitetet në Komunën e Rahovecit, por nuk do t`i kufizojë aktivitetet edhe në territorin e Republikës së Kosovës dhe me organizata simotra jashtë vendit..

Fushëveprimi


F ushëveprimi I Shoqatës Hardh Fest, për arritjen e objektivit kryesore i cili është; promovimi i vlerave kulturore dhe turistike, ruajtjen e traditës, fuqizimin e bashkëpunimit dhe organizimin e ngjarjeve në funksion të promovimit të komunës së Rahovecit .

Aktivitetet

- Organizimi i ngjarjeve të ndryshme, festivaleve, panaireve në funksion të promovimit, të investimit në sektorë të ndryshëm.

Projektet

- Zbatimi i projekteve individuale apo grupore në fushën e artit dhe kulturës, bashkëpunimi me institucione, donator, shoqata, individë profesional, vendore dhe të jashtëm, që kontribuojnë në zhvillimin e kulturës dhe traditës.

 

Dëshironi të bashkëpunoni?

Na kontaktoni


Dërgo mesazh
 

Eventet e fundit


Më poshtë do të njoftoheni me eventet e fundit të organizatës Hardh Fest të cilat kontribojnë në zhvillimin e kulturës, trashëgimisë, dhe turzimit..

HARDH FEST

Festivali më i madh i verës dhe i rrushit në Kosovë e më gjërë.

ESTIBULUM COMMODO VOLUTPAT

Pellentesque venenatis ex ac orci sodales, quis varius metus maximus. Proin pellentesque accumsan enim a condimentum.

ACCUMSAN CONGUE LOREM IPSUM

Aliquam cursus euismod velit id placerat. Sed eu diam quis nulla viverra vulputate nec id mi. Pellentesque dignissim.

UT SAGITTIS IPSUM DOLOR QUAM.

Aenean sit amet lacus nec ex commodo interdum non vel elit! Suspendisse eu purus magna. Donec porttitor neque at dolor.

CUM SOCIIS NATOQUE PENATIBUS

Integer vehicula massa et nisl iaculis fermentum. Mauris dolor quam, hendrerit feugiat lectus sit amet, vehicula viverra est.

TURPIS FAUCIBUS ORCI LUCTUS

Donec nec nisi elit. Nunc id est ac nisl aliquam interdum at a arcu? Sed vitae risus sed magna euismod fermentum.
 

Webfaqja mundesuar nga